Röntgen besked

12 februari, 2021 22 Av Ingela Fohlin

Ja, då va det dags….

Jag orkar inte mer… Jag vill inte åka dit, nu känns det inget bra för nu ska jag ta prover innan jag åker dit. Varför ta prover om röntgen bilderna ser bra ut.. Det är bara att vänta tills onsdag, det finns ju inget annat…. De hade ju också kunnat skrivit – ha nu en trevlig helg och tänk inte på att du kan ha fått tillbaka den jävla invasiva cancern och tänk inte heller på att du ska ta prover på måndag och komma till oss på onsdag. Nog om det, det är bara att ta sig igenom helgen och dagarna fram till onsdag… Jag vet, det behöver inte betyda att jag fått tillbaka det.

Vi fick besök nu på eftermiddagen av Robins vänner 🥰❤️ det behövde jag verkligen. 🥰Det är så gulliga och så omtänksamma ❤️ då fick jag lite annat och tänka på. Och nu tog det med sig Hampus ner till Arkösund för att käka pizza på puben eller rättare sagt ta med sig pizza hem till en kompis.❤️

Kram till er alla ❤️