Röntgen avklarad idag

Röntgen avklarad idag

13 januari, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Då va det gjort, röntgen avklarad, så nu är det att vänta några veckor på provsvaren… Alltid likadant, den väntan. Idag va det bara en DT så det gick snabbt ändå. Jag har ju gjort det ett par gånger nu 🙃 Det är alltid lika obehagligt när de sprutar in kontrast vätskan för det känns alltid som jag kissar på mig 😊 det är helt galet, men det känns verkligen som det. Jag ligger där på britsen varje gång och bara jäklar nu kissade jag på mig. Det känns alltid på samma sätt 🙃 första gången jag fick kontrast vätska så kommer jag ihåg att jag sa det till sköterskan att jag nog kissade på mig kommer jag ihåg 🙃

Idag följde Lena med och va så snäll och skjutsade in mig till sjukhuset, jag gjorde röntgen i Norrköping  och så vi tog vi en fika efteråt när jag va klar med Marita också  ❤️

När jag kom hem va jag så himla trött så jag låg i soffan resten av dagen. Jag skulle fått besök framåt kvällen men kände att det va bäst att avboka det idag. Det blir i morgon istället kanske 😊

Nu sitter jag i Robins fotölj ❤️ och hör hur det blåser hur mycket som helst ute. Blir lite nervös på vår stora björk utanför som är halvdöd så den inte blåser ner på huset. Vi hade ju tänkt att såga ner den i vinter, men vi har inte kommit dit ännu så jag hoppas att den står kvar efter den här natten.

Vi fick den här lappen i vår brevlåda om Jesus 🙃 som jag la upp längst upp 😊

Kram till er alla ❤️