Röntgen 28 jan.

12 januari, 2021 28 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ och tycker synd om mig själv och över allt som har hänt. Saknaden är så stor och så hemsk….

Fick brev nu att jag ska göra en röntgen snart. Det är så psykiskt jobbigt att vänta på att få att göra den jäkla röntgen som ger cancer och sen ska jag vänta på att få svar om den jäveln har satt sig någonstans eller inte…

Tänker på den dagen för cirka 2 1/2 år sedan efter att jag fick tillbaka cancern andra gången när jag frågade min sjuksköterska om hon kunde säga hur lång tid jag hade kvar efter att jag hade fått reda på att jag står som palliativ vård.. Ja, sa hon, det kan vara ett halvår, några år en del har levt i fem år….. Nu är det jobbigt känner jag när jag sitter och skriver till er, tårarna rinner och jag sitter här och kan inte göra ett skit om den här jävla cancern har bestämt sig för att ta över min kropp eller inte.

En del av mig vill ge upp för jag kommer inte att vinna den här kampen…. Robin gjorde inte det heller…

Ikväll har varit en jobbig kväll,😢 så tungt och smärtsamt. Det har gått bra att jobba ändå och eleverna ger mig så mycket tillbaka ❤️ det är så underbara, så fina elever, samtidigt som det också är smärtsamt. Men det blev jobbigt framåt kvällen, det blir oftast det ock när jag släcker lampan . Jag tar attarax på kvällarna, oftast, men känner att det gör så mycket. Jag tar inga starka lugnande tabletter. Skulle behöva det ibland men vill inte fastna i något beroende.

Igår va en bättre dag och kväll, vi fick besök Jeppe kom och käkade med oss. ❤️

Jesper skickade en bild för en stund sedan när han varit och tänt ljus för Robin. ❤️

kram till er alla ❤️