Robins rum ❤️

15 mars, 2022 11 Av Ingela Fohlin

Ikväll skulle jag gå in och sätta mig i Robins fotölj tänkte jag. Men i dörröppningen kände jag att jag inte ville gå in. Jätte konstig känsla så jag stod bara i dörröppningen och tittade in i rummet en stund och gick sedan in och la mig i sängen.  Vet inte varför det blev så.😳 Jag ville inte bara gå in. Så märklig känsla, så nu ligger jag och funderar på vad som hände och varför….

Jag har varit hemma hela dagen i dag. Jag har varit så trött, ingen bra alls faktiskt, blev väl för mycket igår. Jag va på jobbet, det va studiedag och vi fick lunch där. Det va jätte gott😊 det kom en food truck. Så mysigt och så otroligt gott.


Det va så mysigt att träffa mina arbets kamrater. Jag åkte hem sedan och la mig i soffan till kvällen sedan och fick jag besök på av några elever 🥰❤️ och det va så mysigt. Jag blir så glad när det kommer och hälsar på.  Men det blev väl lite för mycket eftersom jag varit på jobbet och det vet jag tar mycket energi av mig. Så idag har jag legat hela dagen.

Stefan sover i stan i husbilen på grund av disel priserna. Så han kommer hem först på torsdag. Så det blir jätte tomt. Så idag har jag varit helt ensam, lite jobbigt faktiskt 😳

Men I morgon kommer min älskade syster ut till mig ❤️

Ihelgen kom Hampus hem och vi åt gott på lördag kvällen och tittade på mello. 🥰 Jag hade väldigt svårt att titta på det för det blev för rörigt med för mycket intryck så mestadels lyssnade jag, men det gick bra det med 🥰 det va mysigt att ha honom hemma ❤️
Vi har haft en lugn hemma helg ❤️
Våra små bebisar växer och växer 🐥 på fredag  flyttar kycklingarna till Remyre. Jag tror att de kommer att få det jätte bra där.Kram till er alla ❤️
Nu ska jag titta på serien The Sinner tror jag att den heter. Jag kan inte sova känner ja, så jag ser nog på några avsnitt. Jag tog med mig en kopp te upp i sängen.