Robins fotölj ❤️

Robins fotölj ❤️

29 september, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag i Robins fotölj igen ❤️ det va ett tag sedan. Jag har bara suttit någon gång efter att vi gjorde om i hans rum för det har inte känts bra att sitta här efter det. Vet inte varför men det har bara inte det. Igår gick jag in på kvällen och satte mig en stund men det kändes inte bra. Inte ens Balder vill vara här med mig, han ligger alltid hos mig annars. Han hoppar upp och går ut igen. Men idag ställde jag tillbaka Robins fotölj där den alltid har stått och nu känns det bra och Balder ligger lungt hos mig. Konstigt, men det kändes bara inte bra att sitta där. Men nu gör det det igen ❤️ och tänt ljus har jag gjort. ❤️ Jag tycker om att sitta här ibland på kvällen, jag har saknat det känner jag.

I morgon åker vi iväg, det känns konstigt faktiskt, men jag tror ar det blir skönt. Jag trodde verkligen att jag skulle bli frisk snabbare. I somras innan mitt bakslag kändes det så bra och jag trodde att det skulle gå men inte… Vi bestämde att jag skulle åka och hälsa på jobbet några dagar i veckan men det har inte heller gått bra ens det. Eftersom jag bara har några få timmar sammanlagt om dagen och en del dagar ligger jag helt har jag inte varit på mitt jobb mer än två gånger. Det har tagit för mycket energi. Jag märker att ju längre tid jag är borta ju mindre blir jag saknad. Känns det som iallafall.Det är en jobbig känsla att ha. Men tror att det blir så när man är sjukskriven länge för många.  Livet går vidare för de som jobbar och det händer saker hela tiden. Men för mig som är hemma mestadels har livet stannat upp på ett sätt och det känns som jag beskådar livet utanför, jag är inte med, inte delaktig som tidigare. Det är tungt ibland bara att bara vara åskådare till livet mestadels.  Men jag förstår samtidigt att det blir så.

Nu lägger jag mitt hopp till att bli bättre när vi åker iväg så att jag kan få vara delaktig i livet igen . Jag vill leva ❤️ mestadels av tiden iallafall ❤️

Kram till er alla ❤️