Robins födelsedag i Morgon ❤️😢

Robins födelsedag i Morgon ❤️😢

13 september, 2021 16 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en extra jobbig dag när Robins födelsedag närmar sig för oss hemma.❤️

jag mår fortfarande inget vidare och idag har varit jobbigt att vara hemma för oss båda  Många tankar och känslor ❤️ Det va tur att Stefan har varit hemma både i fredags och idag. Men det är tufft för oss, Varför Robin  … Helt fruktansvärt hemskt ❤️😢

En dag i taget ❤️

Idag provade jag att åka till Risängen i stan för att köpa kaffe och mjölk och blommor till Robin som jag ska plantera hemma.  Jag kunde inte åka ner till affären här för vi hade inga fungerande telefoner hemma i morse.

Jag vaknade vid 8,00  av att Hampus ringde från sin jobbarkompis telefon och undrade varför inte hans telefon fungerade att ringa ifrån eller gå ut på nätet med.  Det gjorde inte min heller och inte Stefans 🤔 och det va mitt fel… Jag hade missat att betala våra telefon abonnemang 😱

Det tog lite tid så vi va utan telefon under hela dagen men framåt eftermiddagen fick vi tillbaka det efter att jag betalat in räkningen som jag missat. Jag fick ju ringa i morse och fråga vad som hänt 😊  men vi löste  det till slut iallfall.

Det jag skulle komma till va att det va väldigt påfrestande att åka in till stan även om jag begränsade mig så mycket. Jäkla skit att det ska vara så här att inte orka något.  En del dagar är jobbigare än andra.

Jag har tänkt att jag ska försöka att gå en liten promenad varje dag. Det ska mitt mål vara. 👍 det känns rimligt.

Men i morgon måste jag ta mig in till stan. Det vill jag, det måste jag, jag vill till Robins grav och lägga en blomma och tända ett ljus.  ❤️ Vi ska träffas när Stefan slutar jobbet.

En bild på de söta ankorna får ni. De inte vill gå in och lägga sig ännu. Hampus och jag va ute och skulle låsa in dem men det ville de inte 😊 De är inte kvälls trötta.  De tycker så mycket om att bara ligga där i vattnet på kvällen 🥰

Kram till er alla ❤️