Robin och måndag idag

25 november, 2019 5 Av Ingela Fohlin

Nu har vi inte skrivit något på hela helgen. Vi behövde inte åka in med Robin iallfall i helgen, men hans värden va dåliga så vi fick fortsätta med halv dos med cellgifter hela helgen till idag. Vi har haft en bra helg och Robin har mått bra. Han va med några kompisar på lördagen 👍😊 är så glad att han kommer ut lite och bara få vara Robin. Vi gjorde klart Robins rum i lördags, det blev jätte fint.

Vi skålade till hands fina rum 🍷👍

Så i lördags va första natten i hans nya rum. Han va så nervös att han grät, vi har ju sovit här nere i vardagsrummet i en månad så det är klart att det blev nervöst. Men det gick jätte bra och han är så glad. Han somnade inte förrän efter 03, men det gjorde inte jag heller så när han ropade på mig på natten så va jag vaken och kom i med en gång när han ropade. Vi kunde ju sova hela söndagen om vi ville. Stefan och jag sa till honom att vi är ju i rummet bredvid så nu går det bra. I söndags gjorde vi I ordning Hampus hus och det blev också jätte bra 👍och han blev också jätte nöjd. Vi fick besök på lördagen vilket alltid förgyller dagen ❤️😊

Idag blev det nya prover och behandling för Robins del. Men bara intraventrikulärt så det gick snabbt och de roliga clownerna underhöll medan vi väntade på att få komma in för de var sena idag nästan en timme. Men det gjorde ju inget när vi fick skratta lite 😊. Hans blodvärden va dåliga idag, men han får fortsätta men med en lägre dos tills på torsdag då han ska in igen. Idag börjar den nya 6 veckors omgången så nu är det etoposid (Vepsid) en sorts cellgift som vi bytt ut nu som han nu får i 6 veckor. Vi tog sin vanligt en tur till Maxi och fikade och myste innan vi åkte hem. ❤️ På kvällen fick en god kött gryta som mamma gjort. Sen åkte Robin iväg ett tag tillsammans med Hampus och en kompis. Han gjorde sig illa i ryggen när han satt i bilen, han tog i så det brände till I ryggen och strålade så nu har han ont. Vi får nog gå upp inatt och ge honom smärtlindring tror jag.