Robin ❤️

Robin ❤️

16 september, 2022 16 Av Ingela Fohlin

I förrgår skulle Robin blivit 19 år❤️ det va en jobbig dag och igår. Jag va hos Robin och la en ros i onsdags❤️ och tände ljus hemma.  Stefan va senare på kvällen för han jobbade sent. Jag vill bara ha honom här hos oss. Saknar honom hela tiden ❤️ älskade Robin ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Idag va jag inne i stan och fixade mina naglar. Jag har fortsatt med det, jäkligt dumt igentligen, med tanke på att jag är hemma jämt 😨 men jag vill göra det för att jag ska få ha lite normalt liv, som det varit förut. Sen kan det gå väldigt länge beronde på hur jag mår men jag gör det. Men  Idag har jag fått lida för det för nu ligger jag sen jag kom hem vid 13 och nu är klockan 19. Stefan jobbar sent ikväll och det är skönt att vi har mat att värma bara. Jag har legat i 6 timmar nu och kommer att ligga hela kvällen, det är helt galet 😨. Jag har inte många timmar om dagen direkt.

Hade vi haft två stora hundar som krävde motion hade vi fått lämna bort dem för det hade inte gått.  Som tur är Balder och Elton små och inte kräver för mycket ❤️ men de skulle behöva motion men det går inte,  men som tur är har vi tomten de kan vara på. 🌺

På söndag är det dags för min röntgen…..

Marita har inte mått något vidare alls, varken fysiskt eller emetionnellt ❤️ det har varit tuffa dagar för henne efter sista behandlingen.

Idag är det fredag igen 🥰 skönt att ha Stefan hemma.

Hoppas på en bra helg och kram till er alla ❤️