Ringde till onkologen idag

Ringde till onkologen idag

28 september, 2022 16 Av Ingela Fohlin

Jag ringde till onkologen, till min sjuksköterska på förmiddagen och hon sa att Ahmed redan slutat, jag sa att jag förstod det eftersom han skulle ringt den här veckan om provsvaren. Jag kände på mig att han inte va kvar.😢 Jag berättade att vi skulle åka iväg på fredag och jag ville veta hur röntgen såg ut. Hon sa då att hon kunde ändå berätta att det såg oförändrat ut sa hon och att en läkare skulle ringa nästa vecka. Jag kommer att få ha olika läkare nu berättade hon 😳 det känns inget vidare alls. Sen undrade jag vad hon menade med oförändrat, då sa hon att de ju sett flera metastaser i båda lungorna i maj, juni på den röntgen och det fortfarande nu va oförändrat. Jag sa då att min onkolog sagt när jag va sist för röntgen svar att alla metastaser försvunnit. Nej, sa hon då och läste i min journal, det står att det är oförändrat från den röntgen när de sist såg metastaserna att det fanns ett halvt dussin, som är väl 6? Att de finns där men inte vuxit något. Så nu förstår jag ingeting alls….

Som hon sa nu så har jag alltså metastaser i båda lungorna kvar men att det inte vuxit något. Det är samma som då, men inte större. Jag förstår ingeting.  Jag får höra med läkaren nästa vecka vad han /hon säger. Det känns sådär att jag också kommer att ha olika läkare. De har ingen koll alls då. De läser sista journal anteckningen innan besöket eller ens det…

Ja, skitsamma, nu åker vi på fredag i vilket fall ❤️🥰 och ska bara vila och må bra.🙏🌺 och njuta av min tid tillsammans med Stefan och Hampus ❤️

Kram till er alla ❤️