Ringde till min sjuksköterska idag om röntgen

25 oktober, 2019 7 Av Ingela Fohlin

Jag ringde i morse till min sjuksköterska på onkologen för att se om jag kunde få något svar eller möjligtvis en tid för svar. Nästa torsdags fick jag en tid. De hade bokat in mig till min tidigare läkare som jag bytt ifrån.. Det va ju snällt 😡 jag sa till henne att jag ville ju träffa min läkare för att prata med henne om hur jag upplevt henne och berätta för henne hur hon behandlat mig, men hon hade semester nästa vecka och de hade skrivit i att jag ville byta läkare och att jag inte ville träffa henne. Det är ju bra att de lyssnar på mig. 😢 Nu fick jag säga till igen att jag ändå vill träffa henne, så 11 november va förra tiden jag fick. ❤️❤️❤️ Nu får vi bara hoppas att det är lugnt med röntgen. Hade ju hoppats på att få något svar idag. Nu blir det en hel vecka till att vänta. Nu får jag försöka att tänka på något annat. Så det är skönt att vi är hemma iallafall ❤️❤️❤️