Ringde till min onkolog

25 maj, 2022 14 Av Ingela Fohlin

Jag kände att jag behövde ringa och prata med min onkolog igen för jag har tänkt så mycket på det här med att jag gjort så många röntgen och det inte visat något tidigare som skulle kunna vara skador på lungorna. Att det kommit nu efter mer en ett år sedan jag hade covid. Och så tänkte jag att han hade kanske tänkt att jag hade covid nu i mars.

Det va bra att jag ringde för han hade också tänkt och ville kolla upp det mer eftersom som han sa har jag ju en så agressiv cancer så han har skickat röntgenbilderna och en förfrågan till lungmedicin läkarna också och så har han bokat in röntgen till i slutet på juni i stället, om en månad. Så det känns bra.

Jag är så tacksam att jag har honom och jag sa det till honom 🥰 jag får ringa när jag vill och han gör allt för att kolla upp nu och ligga steget före. Om det blir behandling eller vad som behövs. Så nu har jag gjort det jag kan och det känns bra och jag vet att min onkolog gör det också.

Så Nu ska jag gå ut med en latte i solen ☀️

Kram till er alla ❤️