Red igår 🐴😊

Red igår 🐴😊

11 maj, 2021 10 Av Ingela Fohlin

I söndags kom en kompis till Hampus med en tavla han köpt till oss så fint av honom. Han tyckte mycket om Robin ❤️ han va hos oss hela dan och sov över till måndag.

Igår va jag hos min jobbarkompis och va ute på en ridtur. Det va jätte härligt och underbart väder va det ju också . ☀️ så snällt att ta med mig ut på en tur. 🐴 Det va såååå länge sedan. Jag har  verkligen saknat det. ❤️

Idag va jag hos läkaren på eftermiddagen som konstaterade att jag hade urinvägsinfektion som gått upp till njurarna och jag hade för hög snabbsenka och lite blod i urinet och inga bra värden på mina njurar så det tog ett tag 😳 Jag va där i 1 1/2 timme. Men nu fick jag pencelin så förhoppningsvis blir det bättre. Så skulle de ringa om proverna de tog igen på njurarna.  Hoppas bara ar det inte har med cancern att göra bara 😳

Kram till er alla ❤️