Räv spår 😡

Räv spår 😡

25 februari, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Nu har jag sett att det va en räv som tog ankhanen igår, det va storebror han tog en av bröderna. Jag såg det idag när jag öppnade åt dem. Jag följde spåren och det kom från Arkösunds hållet och gick över snön på berget utanför Hampus och ner bakom ankhuset. Den grävde sig in vid grannens tomt och tyvärr har jag inte kunnat gräva ner hönsnätet där för  att det är berg. Men nu har  jag fått massor av hjälp av en fin vän till oss så han hjälpte mig att sätta en rävfälla precis där den grävde sig in igår. Så kommer räven tillbaka till samma hål som kommer den att gå in i fällan den jäkeln.
Jag följde spåren över till grannen och hittade lite fjädrar på deras tomt. Men det va det ända.  På bilden är det den med mest svart på huvudet som räven tog. 😢

Ankungen kommer tyvärr nog inte klara sig tror jag. Det har inte kommit några nya kläckningar heller.

Kram till er alla ❤️