Psykologen igår

Psykologen igår

9 november, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Igår va jag hos en psykolog. Kände att jag va redo för det. Min läkare sa sist att jag skulle vänta lite för att jag varit  för  trött fortfarande så, men jag kände nu att det ändå har känts lite bättre.

Jag vet inte var riktigt jag ska säga om det. Det kändes väl bra och jag berättade  om allt. Jag vet att det varit mycket under lång tid och som han sa, det skulle räcka med en sak för att bli utmattad för min del.

Jag har som jag berättat om tidigare att jag har en Depp dag på torsdagar som jag sagt till mig själv att den dagen får jag deppa hela dan om jag behöver men inte de andra dagarna. Nu tyckte psykologen att jag istället skulle ha en stund varje dag 30 min – 1 timme och avsätta den varje dag. Så det ska jag prova och samtidigt ha ett block där jag kan skriva ner det jag tänker på om jag vill.

Jag tror jag själv är min värsta fiende.  Ärligt, jag tycker att det är så svårt att vara lugn och inte göra saker. Men jag mår ju så jäkla dåligt efteråt. Så jag blir så jäkla arg på mig själv. Som igår eftermiddag /kväll och i förrgår kväll. Jag tar ut mig för mycket och jag mår så dåligt i hela kroppen, det känns typ som jag skulle ha influensa och va så sjukt trött samtidigt. Igår skulle jag bara varit hos psykologen och inte gjort något mer,  men så åkte jag hem och tänkte efter att ha legat i soffan ett par timmar att jag skulle kunna klara av att gå ut ett tag. Det hade jag kanske klarat men jag va nog ute för länge. Cirka 1 1/12 timme och så blev jag så dålig. Det är verkligen skitjobbigt när jag blir så och jag blir så arg på mig själv. Det är därför jag säger att jag själv är min värsta fiende för mitt mående.

Stefan skäller på mig ibland och jag behöver nog det för jag har jäkligt svårt att fatta ibland 😊 att det ska vara så svårt. 😱

Jag skulle få en tid till rehabilitering också. Han skulle skicka det vidare till dem att det va dags nu. Så de ska ringa till mig.
Jag tror att eller rättare sagt jag vet att jag behöver försöka att göra ett yoga pass om dagen om jag inte är för trött förstå. För jag känner att jag mår bättre av det. Det går jäkligt bra att skriva att jag behöver tänka på det eller rättare sagt prioritera det men i praktiken har jag svårt att fatta det och göra det som är bäst för mig 🙃 konstigt det där…

Ankorna mår bra. Vi har en väldigt aktiv hane 😊 så det kanske blir ällingar snart. De har inte hittat sina roller ännu. Men de är fina tillsammans och det går väldigt bra. Vi har ju två drakar så de behöver en nog tid tillsammans för att lära känna varandra och veta vem som bestämmer.

Kram till er alla ❤️