Pratat med Marita ❤️

11 maj, 2022 18 Av Ingela Fohlin

Nu har hon ringt ❤️ fy vad jobbigt det varit att bara vänta. Tårarna bara rann nerför mina kinder när hon ringde. Hon hade en jättebra bra onkolog sa hon och han sa att hon hade goda förutsättningar 🙏❤️ hon kommer att få 6 cykler, var tredje vecka, 6 gånger. Nu kommer vi att klara det här 🙏❤️ hon tyckte att det kändes bra när hon åkte därifrån, så det känns jätteskönt.  Hon kommer att tappa håret av cellgifterna och säkert må dåligt, men vad gör det, håret växer ut igen. Det ända viktiga är ar det hjälper 🙏Man blir ju helt färdig på det här. Men nu känns det lite bättre ändå ❤️ Jag kan raka av mitt hår om hon vill, så är vi rakade båda två. Mig spelar det ingen roll och jag tror inte att det gör det för henne heller, det är bara hår. Nu pustar jag ut i soffan.🥰

Onkologen berättade att cancercellerna som i bukhinnecancer är likadana cancerceller som äggstockscancer. Nu ska det bli bra.

Kram till er alla ❤️