Pissdag idag 😢

21 oktober, 2021 16 Av Ingela Fohlin

Idag har mått skit. Jag Vill inte ligga här längre… Vilket liv och ligga i soffan hela dagarna. Jag förstår om man blir deprimerad också när det inte går att göra något för att jag inte orkar . Alla jobbar och jag med vill göra det. Ha ett socialt liv. För idag har det varit skitjobbigt. Så mycket tankar…Jag har ärligt inte gjort annant idag än legat i soffan och jag har varit så sjukt trött, så jag har verkligen inte heller orkat. Har inte heller haft någon lust eller ork med med yoga eller gå ut något.

Det blir säkert bättre i morgon. Det går väl upp och ner. Men det är som jag pratat om tidigare, livet bara rullar på för alla och för mig känns det som allt står stilla när jag är hemma och idag har jag känt mig så ensam och tyckt synd om mig själv 😢 Det är så jäkla psykiskt jobbigt att inte ens orka gå på en promenad. Jag har tänkt mycket på Robin idag också ❤️ idag är det 11 månader sen han dog. Helt sjukt, så  ofattbart fortfarande att han inte finns här . Jag vill bara krama honom hålla om honom. Känna hans närhet. Älskade Robin ❤️ idag har jag suttit i hans fotölj. Bara suttit där och låtit tårarna rinna.😢  Jag saknar honom så himla mycket och det gör så ont i hela mig.

Jag känner att jag  måste verkligen ta tag i mig själv för att jag inte får gå ner mig och deppa ihop här hemma, men idag lät jag det va. Det är ju torsdag idag, min deppar dag 😢

I morgon är en ny dag och hoppas jag orkar lite mer än i dag.

Kvällarna när jag lagt mig är så jobbiga, alla tankar bara dyker upp i huvudet och ångesten smyger sig på. Jag önskar att ja va som Stefan och bara kunde lägga huvudet på kudden för att i nästa sekund sova.   Slippa alla tankar som kommer och  ångesten. Ibland hjälper sömntabletterna och en del nätter inte alls.

Jag får spela ett tag och vänta på att jag ska bli så trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna och hoppas på att jag somnar.

Kram till er alla ❤️