Övervägning hela tiden ☀️

Övervägning hela tiden ☀️

10 oktober, 2022 16 Av Ingela Fohlin

Det är hela tiden en övervägning om vad jag ska klara av eller inte. Innan vi åker till Alicante igår fick jag tänka efter ordentligt om jag tror att jag ska klara av att åka eller ej, kommer jag bli liggandes för att jag tog fel beslut…. Blir det för lång tid…. Alicante gick bra ändå trots en stor stad.

Men inte gårdagen då vi åkte en liten tur till Benidorm.  Jag blev dålig på vägen hem i pendeln eller tram som det heter. Vi fick gå av och åka taxi sista biten. Jag skulle inte ha tagit det beslutet som jag gjorde att åka dit för idag har jag legat inne i husbilen och mått skit  dåligt. Har knappt orkat gå upp till toan. 😳 jag får hela tiden överväga mina beslut och tänka efter vad jag vill lägga mina timmar på och om jag klarar det, blir det för mycket intryck, ljud, klarar jag att gå.. Så idag blev det en dag i husbilen det gick inget annat, kunde inte ens ligga ute. Stefan har suttit ute i värmen i skuggan och slappat hela dagen och modiga Hampus tog bussen själv in till Alicante. Jäklar vad jag är stolt över honom. ❤️ Det är vågat att sätta sig själv på bussen till en så stor stad utan att förstå någon spanska.


Kram till er alla ❤️ ☀️