Orolig för Robin

22 mars, 2020 11 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en jobbig dag. Jag haft haft en klump i magen hela dan. Är så orolig för Robin. Han har haft ont i ryggen igen och så har han ont i fötterna eller rättare sagt de är bortdomnade säger han, båda känns likadant. Man vet ju inte vad det står för och jag bli ju så nervös, det får bara inte vara det värsta som kan hända att tumörerna växer igen.. Men det är bra att det är måndag i morgon och att vi åker till Linköping för behandling så då kan vi ju prata med hans läkare om det. Så hemskt det här är ibland , den jäkla oron som finns där hela tiden. Det kan ju vara biverkningar av cellgifterna som han tar. Jag fick ju mycket problem med mina fötter på sista omgången med cellgifter som jag tog. Han har varit väldigt vinglig idag också, men det kan ju vara för att han varit så trött idag.
Inatt kommer jag inte att sova så bra känner jag så jag kommer nog att sitta uppe länge och se på serier så jag blir trött.
I morgon ringer min läkare vid 11,00 får se vad hon säger. Men det känner jag mig inte så orolig för. Men man vet aldrig, sjuksköterskan har ju sagt fel förut…

Nästa vecka kommer jag inte att vara på jobbet. Några dagar ska jag jobba hemifrån sen är jag hemma med Robin.

Det här med Corona känns ju inte bra alls. Skrämmande är det när man läser om hur det är i världen just nu 😢😱 Vi håller oss hemma så mycket vi kan.

Kram till er ❤️