Orange i håret 🙃

Orange i håret 🙃

10 februari, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Ja, nu har jag gjort det man inte ska göra själv, bleka håret 😱 nu är jag orange /gul i håret😂😂 ja, ja, det är väl ingen som ser mig här hemma ändå 😂 eller hur?

Jag går och pratar med mig själv här hemma märker jag 🙃 jag blir galen snart tror jag på att vara hemma,  jag vill träffa människor. På förmiddagen kände jag mig rätt pigg och då hittade jag en förpackning i skåpet med ljus färg till håret som har legat där i många år. Varför inte tänkte jag lite för snabbt 🙃 och smetade i håret och resultatet blev då orange/gult, inte sommar slingor direkt. Äh, Struntar i det faktiskt ändå, jag får göra om det en annan dag eller raka av det 😊

Det är väl därför man ska gå till en riktig hårfrisör så man vet vad man får.  Jag brukar ju alltid åka till Yvonne på Hårslingan i Finspång men kände att jag inte kommer att klara det på ett tag heller och sen har hon legat sjuk också.

Jag ringde och förberedde Stefan på att han har en orange hår färgad fru när han kommer hem i eftermiddag iallfall 😊 så han inte får en chock 😂

Nu har jag precis kommit in efter att ha suttit ute i solen med en latte. Så skönt det är i solen och få lite frisk luft  ☀️. Nu ska jag se klart serien 1883, tack för tipset Carro 🥰 ett avsnitt kvar nu. Den är jätte bra, roligt också att den hörde ihop med Yellowstone.

Kram till er alla ❤️