Operation i morgon

Operation i morgon

28 mars, 2022 14 Av Ingela Fohlin

Marita ringde förut och sa att hon fått en återbuds tid i morgon bitti. Det känns bra så slipper vi vänta tills på torsdag. Gud vad jobbigt det här är. Att inte veta ännu hur det ser ut. Jag hoppas verkligen för allt i världen att det går bra. Det måste det göra ❤️

Jag vill inte att hon ska behöva gå igenom det här också med sig själv som jag gjort så många gånger . Det är så hemskt hela tiden att inte veta och gå och tänka på om det växer i kroppen. Den känslan är obeskrivlig.. Den jävla cancern 😨

Helgen har varit lugn. I Lördags va vi inne i stan och firade Louise som fyllde år igår. Hon har ordnat så mysigt. Älskade Louise ❤️Hon hade hyrt gymmet hon jobbar på hela lördag eftermiddag. Så hon körde ett gympass och jag försökte att filma dem,🤪 men det gick inte för Stefan körde ut mig 😂 de skrattade åt sig själva så det hade varit så  roligt att få visa er. Sen badade de i den varma polen och bastade. Så de hade en jätte trevlig stund. Jag kunde ju inte vara med så jag låg ett par timmar i massagerummet och vilade  medan de hade det mysigt så att jag ändå kunde vara med på middagen sedan på kvällen .❤️
idag har Stefan träningsvärk i låren.😂

Igår kväll gjorde vi våfflor,  det blev jätte bra faktiskt. Inte som vanliga sa Stefan men ändå okej tyckte han, så då är det ett bra betyg. 😊Jag lägger receptet under här för er som inte äter socker och vetemjöl 😊

Idag är Stefan ledig eftersom han va på kurs förra Lördagen så nu har jag honom hemma idag ❤️