Onsdag och en skitdag

19 augusti, 2020 12 Av Ingela Fohlin

Skönt att den här dagen snart är slut. Det har bara varit en hemsk dag från det jag upp tills nu. Jag kan inte eller orkar inte berätta vad som händer just nu bara att det är jävligt jobbigt och det känns bara skit. Det händer bara skitsaker hela tiden nu känns det som och när en sak är ordnad så tänker jag nu är det här ordnat nu släpper vi det här och går vidare, ja, då händer bara nästa grej. Så trött på att det inte bara kan få vara lite lugnt någon gång. Det är helt galet. Tycker att det räcker gott och väl ändå. Undrar vad faan jag gjort i mitt förra liv.
Nog om min piss dag!!

I morgon är en ny dag och den kan inte bli jobbigare än den här varit så nu går jag och lägger mig snart och sover då är den dagen glömd förhoppningsvis. Men det vet man ju inte heller…


Robin och jag va i Linköpings för behandling idag med och det gick bra. Satt fast bara i köer dit för en lastbilsolycka som hände tidigare på förmiddagen på E4 till Linköping och den stängdes av. Snacka om köer.. Vi fick provsvaren på blodvärdena från i måndags igår och det va lite sämre än förra gången men inte så att han behövde sänka doserna. Så det är bra ändå.

Kram till er alla ❤️