Onsdag kväll☀️

Onsdag kväll☀️

1 september, 2021 8 Av Ingela Fohlin

Nu ligger jag i sängen och Stefan sover bredvid mig. Jag har jobbat halv tid nu i veckan och det har gått bra. Men jag är jätte trött när jag kommer hem och landar i soffan som vanligt. 🙄 Men igår eftermiddag åkte  jag in till stan för att få ängla massage/healing och det va helt underbart. Det kan jag varmt rekommendera. ❤️ Hos HarmoniskBalans.se  jag lägger upp länken där ni ser var det går att boka om ni skulle vilja prova.

https://www.bokadirekt.se/places/harmonisk-balans-7726

Vet inte hur bra det där gick med länken 🤔 men ni ser var man kan söka på  ändå. Jag försöker att inte tänka för mycket. Men jag bara analyserar allt känner jag. Den här gången har jag haft så mycket sjukdomar mot mig. Och den jäkla huvudvärken jag har varje morgon. Det är knappt jag kan gå upp utan två treo. Nu bad jag Stefan komma upp med två treo  i morgon bitti innan han åker  så jag kan ta det i sängen.

Men åh andra sidan förra gången va efter Robin ❤️  men tror att det är för att jag känner mig så sjuk också som jag skrivit om tidigare som det känns så jobbig och jag har en klump i magen hela tiden. Jag blir så osäker på vad som är vad, men den jäkla cancern är ju så jäkla lömsk också. Det är som ett jäkla lottspel. 😱

Det är 6 år sedan som jag fick cancern för första gången och det gör mig lite rädd också, för hur länge ska jag klara mig…

Dagarna går ändå okej. När jag är på jobbet går dagarna så fort och jag tycker om att vara där så det känns bra ändå.

Och Så skönt med sommarvädret också ☀️ så det går att ligga ute i soffan.
Kram till er alla ❤️