Onsdag idag 🌺

8 september, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Jag ligger i soffan idag med. Jag har varit hemma hela veckan för jag har blivit sämre än förra veckan. Då kunde jag ändå jobba, nu går det inte alls.  Jag orkar bara inte, det är inte bara vanlig trötthet utan jag blir totalt orkeslös och måste bara lägga mig och bara blunda, jag känner när det kommer smygande. Det är som jag berättat tidigare att det känns i kinderna först och då vet jag att det är på gång. Det blir som om jag är i en bubbla, för jag hör de andra prata men orkar inte prata. Och Kaj blir så trött och orkeslös så tårarna kommer ibland för jag blir så maktlös. Och jag kan inte läsa  en bok eller några texter ens. Orkar inte koncentrera mig alls. Och så har jag huvudvärk hela dagarna.  Stefan sa igår att han märker en stor försämring från förra veckan  😳 att jag blivit så mycket sämre. Han tror att jag har blivit utbränd 😳 han tyckte allt stämde in på mig.

Han bli arg på mig och skäller på mig  för jag inte lyssnar på min kropp utan bara kör på. ❤️

Ett exempel är i söndags så skulle vi fira Stefans syster dotter som fyllde år. Så jag tänkte att jag vilar hela dagen så jag orkar åka med. Så jag låg i soffan hela dagen nästan. Vi kom dit vid 18,00 och vi åt med en gång men jag orkade bara äta upp upp och sen blev jag helt slut och fick lägga mig i deras säng tills vi åkte hem.

Det är så frustrerade att bara vara hemma och inte kunna göra något. Det är så jäkla jobbigt. Ni som känner mig vet att det inte är jag…. Jag älskar att vara igång. Men jag klarade inte ens av att sitta och äta tillsammans med sex personer utan att bli helt slut 😳😢 Så då kände jag att det inte gick att åka till jobbet på måndag morgon. Och så den jäkla huvudvärken 😳 hela dagarna. Trött i kroppen hela tiden. Framför allt i huvudet.

I morse vaknade jag med ryggskott 🙄 vilken jäkla kropp jag har. 😊 någon som vill byta??

Men nu är jag hemma hela veckan så får vi se om jag blir bättre. Läkaren ringer på  fredag morgon.

Kram till er alla ❤️