Onsdag 5 februari I Linköping

5 februari, 2020 1 Av Ingela Fohlin

Sitter nu och tar en kopp kaffe i solen på Ronald McDonald så skönt med sol även om jag sitter inne. Har suttit och pratat med föräldrar som också bor här av olika anledningar. Jag är så glad att Ronald McDonald finns.

Vilken härlig dag

Robin mår bra och hans blodvärden är fortfarande bra så Robins läkare sa att om hand värden fortsätter att vara så här bra så kan han till nästa omgång öka på full dos med den andra cellgift behandlingen han tar var tredje vecka. Den han har tagit nu har han ju för första gången tagit full dos och det är cytklofosfamiden (sendoxan)som den heter. Så det läkaren pratade om igår va alltså den andra sorten och det känns jätte bra. Den har han heller aldrig tagit full dos av.👍😊. En av de som jobbar här sa till mig idag att Robin ser mycket piggare ut en förra globen vi va här 😊🥰

Jag börjar bli lite piggare känns det som nu. Jag hos att det håller i sig. Har verkligen tagit det lugnt nu ändå här. Vi har legat och tittat på serier igår Robin och jag. Stefan åkte hem i måndags men kommer idag och då åker jag hem för att jobba i morgon och då är Stefan här. Vi varvar lite, jag åker tillbaka hur i morgon efter jobbet.

Igår tränade Robin också efter behandlingen 💪 han va så duktig.

han sa till och med till om att han kunde träna i dag med för egentligen skulle han bara träna tisdag och torsdag så det känns bra. Det är mycket lättare att göra det här..

Kram till er ❤️