Onsdag 4 maj ☀️

Onsdag 4 maj ☀️

4 maj, 2022 4 Av Ingela Fohlin

 

Hittade en sån fin bild på älskade Millie ❤️

Det är underbart väder ute ☀️ sol men lite kallt. Men det går och hitta lite ställen det går att sitta i lä.

Jag mår okej idag. Jag blev dålig i måndags, men igår kunde jag ändå gå på första yogan i Husby. Det gick bra tyckte jag, kunde inte vara med på hela men jag va där så det va bra och det va medicinskt yoga så då är man still. Man sitter oftast eller ligger på mattan. Jag fick lite bekräftat att det är bra att jag gör andningsövningar. Hon tyckte att jag kunde lägga in fler om dagen för det va bekräftat att det hjälpte de som har utmanings syndrom i allfall. Så då tänkte jag att jag gör det varannan timme. Jag har gjort det några gånger om dagen men inte regelbundet. Så jag ska prova nu så här och se om jag märker skillnad.

Jag måste lämna bort våra ankbebisar eller sälja dem😢 CP är förmodligen en pojke och han blir utmobbad av våran stora kille Lillebror. Så det blir synd om honom, vi har försökt att få det att fungera men det blir bara värre. Ni ligger CP och BB för sig ute, det går bra så länge de håller sig ifrån de andra.

Idag kommer Marita och mormor ut en stund på dan.

Kram till er alla ❤️