Onsdag 26 Feb.

26 februari, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Oj, vad dagarna går. Robin och Stefan va i Linköping i måndags för behandling och det gick bra. Hans värden va bra så han kan ta full dos med cellgifterna igen 👍. Det känns så bra. Jag skulle jobbat i måndags men hade så himla ont i ryggen så jag knappt kunde gå. Så jag blev hemma. Men som tur va gick det över rätt snabbt ändå med värmekudde, massage och lite ryggövningar😊 men Stefan kände att om det skulle bli klart i hallen så gick han tapetsera klart själv 😊 och det gick fort kan jag lova 🥰

Idag har Robin varit i skolan, han va trött i morse eller rättare sagt förmiddagen nåt han skulle gå upp. Men till slut gick det bra och han kom iväg. Han åkte taxi for första gången nu igen. Vi har bokat skoltaxi nu till varje onsdag 11,15 och hem 15,10 Han va nöjd med eftermiddagen på skolan. Och nu har han åkt med sin EPA 🚘 med några vänner.

Jag mår okej. Jag Har haft rätt mycket ångest på kvällarna nu en tid och mått sådär på kvällen och natten. Har en klump i magen bara som känns jobbigt. Men dagarna går bra tycker jag. Jag tycker om du bara på jobbet. Tror att det är för röntgen igen som är nu på fredag… Alltid jobbigt med den jäkla röntgen, men snart är den gjord. På fredag klockan 10,00 i Norrköping blir det. Förstår inte hur svårt det kan vara att boka rätt. Vi har bestämt redan från början att röntgen ska vara i linköping. Tur jag såg att det va i Norrköping eller rättare sagt min kära arbetskollega frågade mig om det va i linköping så jag dubbelkollade och det va det ju förstås inte. Så nu blir det går i stan.

Kram till er ❤️