Onsdag 24/11

Onsdag 24/11

24 november, 2021 16 Av Ingela Fohlin

Idag har jag varit hemma hela dagen, igår också. Jag skulle ha åkt till jobbet idag men det har inte gått alls. Jag har verkligen inte orkat. Hela kroppen har sagt ifrån. Det tog hårt på kroppen efter i söndags mer än jag trodde. Det är svårt att veta, jag måste hela tiden tänka efter, klarar jag att göra det här,? vad ska jag göra i morgon? Även om jag känner mig bra så kan det slå så hårt och jag blir så dålig. Det är jäkligt tufft det här måste jag säga. Jag ser allt som jag vill göra, både ute och inne. Jag skulle vilja tvätta fönstren och sätta upp ljusstakar. Massor av annat. Jag ser allt ute som jag skulle vilja gjort ute innan vintern. 😳 helt galet är det. Det är till och med svårt att laga mat. Det tar av att bara åka till jobbet i 1 1/2 – 2 timmar bara. Behöver jag åka in till stan måste jag planera så jag inte åker in och går i flera butiker. Bara göra en sak och sen hem. Det är så påfrestande för psyket. Så idag har jag som  vanligt legat i soffan.  Tror vi behöver en ny soffa snart. Det blir nersutten av mig 🙃

Idag har det ändå varit skönt ute så jag har tagit kaffe ute och jag har mediterat 😊 jag tänker att det är väl bra för mig för att bli lite lugn och acceptera att det är som det är  och jag har även gjort lite yoga.  Humöret går upp och ner men för det mesta går det väl bra ändå. Jag gnäller av mig lite hos Marita ❤️ så känns det lite bättre sen. 🙃Blir bara trött på det ibland när jag ligger här.

Tycker att det kan vara nog snart. Jag sa till Stefan igår när jag låg här i soffan och mådde dåligt. – jag hoppas jag blir bra snart…. ja, säger Stefan, det har jag hoppats på i 6 år nu 😢  Helt sjukt faktiskt hur det är och har varit under så lång tid. Sen är det ju inte så att jag varit sjuk hela tiden men det blev ju mycket också när Robin blev sjuk samtidigt också ❤️ 😢

Det känns skönt att vi har varandra ändå Stefan och jag Det är oerhört tufft för honom också med allt  ❤️ Det har varit tufft för våra familjer också såklart. Det känns så skönt att vi har våra familjer på bådas sidor som finns för oss och våra underbara vänner såklart ❤️

Idag sover Hampus hos mormor ❤️

I morgon är en ny dag 🥰☀️Och jag ska bli bra, det finns inget annat.

 

Nu ska jag gå upp och lägga mig tänkte jag.

Kram till er alla ❤️