Onsdag 13 jan

13 januari, 2021 21 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj och skriver till er ❤️
Idag på eftermiddagen bröt jag ihop på jobbet, jag orkade bara inte mer , så jag bara grät, tårarns bara rann. Vi skulle haft ett Skype möte, en powerpoint där vi från EHT informerade om vårt arbete inför alla pedagoger på skolan. Det gick inget vidare för mig kan jag säga,😢 jag kände mig lite taskig när jag inte vad med, men kände att jag inte klarade av det bara. Så jag åkte hem.
Det kändes bättre när jag kommit hem ändå ❤️

Ikväll gjorde Stefan mat, raggmunk med fläsk 🥰👍 jag är så glad att han vill laga mat och att han tycker det är roligt 🥰 det blir också så gott 🥰

På tal om annat så har vi nu bestämt att Kissen heter KF, (kattfaan)🙃 iallafall, jag svor åt honom när jag kom hem för han har förstört pusslet vi hållit på med ett tag 🙄 han tycker det är jätte kul att leka med pusselbitarna. Han försöker allt för att få uppmärksamhet så han kan få mat, han älskar all mat 😊. Så nu har han kommit på att om han vill något så förstör han eller knuffar ner saker.

Jag måste bara visa kort på Balder och Elton ❤️ de är så söta tillsammans

Ser ni hans stil när han sover 🙃 så söt

Kram till er alla ❤️