Ögonkontroll för Robin idag

19 december, 2019 11 Av Ingela Fohlin

idag hade vi tid till klockan 11,00 för ögon kontroll sen skulle vi till hans skola ock hälsa på. Vi skulle komma dit till 13,00. Tänkte att det här går ju snabbt 😊 men typiskt mig så åkte jag fel först, trodde det va på sjukhuset men det va det inte såklart så jag fick vända och åka in till stan. Väl där träffade vi en vimsig ögonläkare som inte visste mycket. Först kunde han inte läsa eller förstå remissen från Bond, så det fick jag förklara. Han frågade Robin flera gånger om han hade glasögon ock Robin tittade tillslut undrande på mig om han va helt snurrig 😁. När vi gick därifrån så sa vi båda – vad bestämdes det nu….. 😏 Robin har sämre syn nu, det förstod vi, både brytningsfel och översynt. Han såg 65% på det högra ögat ock 80% på det vänstra sa han.Men det va ingen brådska med glasögon sa han.Det tog ett par timmar, sen blev det lunch på maxi och sedan åkte vi till hans skola och hälsade på. Det är så gulliga hans klasskamrater, det kom ut när de såg att vi kom och så tog de ner honom och visade en lådbil med motor som de byggt. Och så ville de att han skulle komma tillbaka snart. ❤️ Robin sa att han kunde försöka att komma lite nästa termin, så kanske några eftermiddagar kan gå. Vi får prova.

När vi va på Maxi idag och såg alla människor så slog det mig att vi inte har köpt en ända julklapp ännu 😱. Det får vi ta på måndag, dagen innan julafton då alla andra som är som mig handlar 🙃

Jag mår bra och har inte fått något anser ännu, men det va som jag trodde, det kommer efter jul och nyår. Igår jobbade jag och det kändes jätte bra. Det märktes att jag behövdes eller iallafall att de behövde en kurator. Så det ska bli roligt att komma igång igen. Hoppas att det fungerar nu bara. Kram till er alla ❤️