Nyårsafton 🥂

Nyårsafton 🥂

31 december, 2021 15 Av Ingela Fohlin

Gott nytt år till er alla 🥂🎂 ❤️

Idag är det nyår och vi kommer att åka ner till några vänner ikväll 🥂❤️

Vi har haft en bra jul tycker jag ändå. Annorlunda julafton blev det, vi va bara mamma, Stefan och Hampus. Vi åt gott och Hampus fick fina julklappar och vi med 🥰Jeppe kom på till oss kvällen,  så det blev mysigt  ❤️
Jag fick så fint halsband av Hampus ❤️ jag blev så himla glad, älskade Hampus.

Juldagen va vi hos Stefans syskon och åt gott och körde julklappspelet. Jag har orkat ändå men fått legat emellanåt. Jag orkat en till två timmar sen måste jag ligga ner, men det har gått bra tycker jag. Vi åkte aldrig upp till Stockholm som planerat och det va nog bra för jag har tagit ut mig alldeles för mycket de här dagarna ändå. Det känns i kroppen…

Snart är vardagen igång igen och jag ska börja jobba två timmar om dagen från den 17 januari. Hoppas att det verkligen går bra annars får jag backa igen.
Jag tar en dag i taget och försöker att njuta av tiden tillsammans med våra familjer och vänner ❤️ och de flesta vet ju vid det här laget att jag behöver ligga ner och vila efter en stund. Så omtänksamma alla är och jag är så tacksam över alla fina människor som vi har omkring oss. ❤️

Jag har fått röntgen tid nu igen.. Tre månader har gått. 13 januari 9,40 blir det en DT. Vi får hoppas på bra svar.

Kram till er alla ❤️ så hörs vi igen 2022 🥰