Nya prover idag för Robin

12 juni, 2020 4 Av Ingela Fohlin

Robins läkare ringde i morse och ville att han skulle åka in och ta ytterligare prover för hans krampers skull. Fenofibratet som han tar kan visst ha en negativ påverkan på hans muskler. Så vi åkte till Östra Husby innan 12,00 och tog en massa nya prover. Han ringde nu i eftermiddag och sa att proverna såg bra ut och hans trombosyster äntligen är på väg upp. Så det känns bra 😊. Vi ska in på måndag nu för MR röntgen och så fick vi reda på att vi får svaret redan på onsdag samma vecka. 😱

Igår gick det bra med behandlingen och provtagningen. Hampus va med oss också och så träffade vi Martin efteråt. Vi blev ju väldigt nervösa bara när Stefan ringer och berättar att han och hans arbetskamrat åkte av vägen med lastbilen på jobbet . Det gick ju väldigt bra ändå som tur va. Han sa att han mådde bra när han ringde men jag förstod att det säkert skulle komma senare framåt kvällen när adrenalinet släppt och det gjorde det. Han mår inte så bra nu , han gick upp tidigt och la sig igår och hade ont i nacken, sidan av ryggen, lite överallt. Han åkte in till vårdcentralen i morse för kontroll, så det va bra. Det syns att han har väldigt ont för han går snett hela han och kan knappt vrida huvudet. Men han är envis och ska upp inatt och jobba ändå. Nu ligger han och sover och jag ligger i soffan och tittar på film och äter popcorn och dricker te 😊👍 och skriver till er 😊 .

Hampus och Robin är ute och åker med EPAN och jag är så glad över det ❤️ att de är tillsammans gör mig så glad och att det är varmt ute så det kan vara tillsammans med deras vänner ute❤️ . Så skönt att han bara kan få vara Robin också. För det kan verkligen förändras så fort, att han blir sämre. Eller att de ringer som idag att vi måste åka in för proverna är dåliga. Nu behövde vi bara åka till Husby som tur va och att det inte var något annat. Robin berättade idag att hans ryggont som han får på kvällen när han ska lägga sig har blivit bättre. Men se det kommit mer utspritt på dagen istället.

Nu får vi bara hålla tummarna för bra besked för röntgen på måndag. Att det va inflammation och folsyra, B12 brist. I vilket fall så har ju det hjälpt som han har fått mot det.

Kram till er ❤️