Nya bebisar i äggkläcknings maskinen 🐥

10 maj, 2022 4 Av Ingela Fohlin

I går va jag hos Yvonne och blev jätte fin i håret. Tror jag va där för mer en ett halvår sedan så det behövdes verkligen 🥰🙏

Jag mår okej ändå tycker jag. Det är bättre än i lördags 😊. Hampus hade jätte kul när han va iväg. Han fick skjuts hem så jag behövde inte hämta honom 🙏 det va guld värt. Han va så glad när han kom hem. Jag lämnade honom vid 10 där och de kom hem vid 23 nästan.

Ni kan se på bilden att han har haft det roligt 😊

I morse när vi kom ner hade vi fått 8 nya kycklingar i äggkläcknings maskinenen 🐥 de är så söta och fler är på väg.

Idag ska jag på yoga på eftermiddagen så nu ligger jag i soffan idag så jag orkar 😊

Stefan och hans kompisar hade haft trevliga dagar när de va iväg i helgen och åt motorcykel 😊

Kram till er alla ❤️