Nu ska det gå bra ❤️

22 mars, 2022 10 Av Ingela Fohlin

 Nu pratade hon med läkaren igen så det känns bättre. Hon frågade mer tydligt nu om det hade spridit sig men det känns som att det kanske inte har det ändå. En markering på lilla bäckenbenet men vet inte säkert verkar det som. Hon får reda på mer nästa vecka på torsdag. Nu tycker jag ändå i allt elände att det finns lite hopp eller hur? Det ska ju operera. Det hade lika bra kunnat sagt att det inte går att operera. Hon kommer att fixa det här. ❤️ Vi kommer att gå igenom det igen tillsammans. Det blir tufft men det kommer att gå bra.❤️

Jag skulle ha åkt in till henne idag på eftermiddagen men det gick inte. Jag fixade inte att sätta mig i bilen för idag har jag varit dålig. Vi har pratat flera gånger på telefon ändå ❤️

I morgon ska jag till rehab mottagningen för postcovid inte i stan får se hur det går,  08,00 i morgon bitti.