Nu har jag deppat klart

3 november, 2019 10 Av Ingela Fohlin

Nu har jag deppat klart försöker iallafall och bestämt att jag ska försöka att göra som första gången jag fick cancern, då hade jag en deppdag i veckan. Så det ska jag ha nu också, är tanken i allafall . Livet är hemskt fruktansvärt… 😥 det kan inte vara värre än vad det är. Det här är så oerhört tufft för hela familjen allt det som händer nu, för Robin och mig som har cancer men också för Stefan som är i mitt i allt och inte kan göra något utan bara se hela hans familj rasa sönder , han lever mitt i allt elände, med alla tankar… kommer han att bli själv kvar… hur ska allt gå… Men vi har pratat mycket Stefan och jag om livet och hur vi ska klara av det här. Nu tar vi en dag i taget. Stefan ska jobba några dagar i veckan som det ser ut nu och jag ska försöka att göra detsamma, iallafall komma i väg och byta miljö. Jag längtar tillbaka till mitt jobb ❤️ till alla underbara elever och jobbarkompisar. Stefan och jag kommer kanske att byta om lite att skriva här eftersom vi också nu skriver om hur och vad som händer med Robin och om oss som familj. Vi har nu också bytt ut vår kost mot en ketogen kost, vilket faktiskt känns bra, tror att jag skrev det tidigare. Vi ska fixa det här. Nu hoppas vi på att de gör en operation någon av teamen, vare sig det är bröst kirurgerna eller thorax kirurgerna, någon av dem borde kunna göra en operation, det måste vi tro på och att det inte är för mycket i lymfkörtlarna. Och Robins behandling måste vara fungera. Igår gick vi besök av Stefans lillebrors familj, det va jätte mysigt och de hade med sig lite godsaker 👍❤️ sen fick vi besök av några kompisar som vi inte träffat på länge. Och sedan till kvällen kom syrran och hennes man med jätte god mat som det bjöd på. Robin har mått bra och han är så oerhört positiv. Han har mest spelat över nätet med en kompis. Han har också haft besök av några kompisar en stund. Till er som inte vet hur ni ska göra, om ni ska höra av er eller tycker att det är svårt att veta vad ni ska säga så vill vi att ni ska veta att ni bara ska vara som vanligt, skicka hellre ett sms till oss eller bara kom förbi till oss, vi är oftast hemma 😊och tycker om att få besök. Så känn inte eller tro att vi behöver vara själva för så är det inte. Det är tvärtom. Det är nu vi behöver er som mest ❤️