Nu har Hampus flyttat ❤️

Nu har Hampus flyttat ❤️

27 februari, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Igår flyttade Hampus. Lasten gick igår förmiddag. Hampus hade en kompis som sov över som hjälpte till att flytta. Det känns så konstigt och tomt. Så många känslor, blandade, glad för hans skull, ledsen för att han inte finns här varje kväll när vi äter middag, kommer det att gå bra? Är han redo?  Som sagt många känslor och tankar. Det känns ändå som han fixar det 👍 så jag hoppas det. Det känns mycket bättre nu när han flyttar än förra gången. Nu är han redo. Han har vuxit till sig så mycket och förra hojen va det fel tid. Det va ju under tiden Robin  va sjuk.

Och han är inte ensam där i huset . Det finns ett samlingsrum på nedre våningen om man vill umgås, spela spel, pingis, eller bara se på tv tillsammans med några mer . Så det känns tryggt ❤️ Det är en tvåa på cirka 45 kvm tror jag att det är. Det är en jätte fin och ljus lägenhet på tre våningen i ett nybyggt område. Älskade Hampus ❤️

Flytten gick jätte bra. Jag trodde att jag skulle vara trött idag men det har känts bra. Vi gjorde det så bra igår. Jag va i lägenheten och plockade upp kökssaker och Stefan, Hampus och hans kompis bar och de fixade och möblerade. Och mamma kom med lite mat sedan. Stefan och jag åkte hem rätt snabbt. Så det va nog bra. Hampus är jätte nöjd ❤️

Och så är vi glada ❤️ Stefan och jag hade en bra kväll igår och en hel dag hemma idag. Jag har känt mig bra idag så jag är så glad att jag inte blev dålig efter igår. Så skönt ☀️ 😊

Vi fick en till liten ankbebis igår, en älling som de heter. Jag tror och hoppas att han klarar sig. Han blev lite vinglig nu på kvällen och då va de andra snabbt på och hackade på honom. Han låg på rygg på golvet  och kom inte på fötter. Så nu har han har legat vid min hals i flera timmar ❤️.

Jag märker att jag säger han till den här också så det kanske är två killar, 😊 Den andra som va så dålig blev snabbt pigg och är en stark en som säger ifrån till de andra. Det gick snabbt från att vara så dålig att jag inte trodde att han skulle överleva till att vara en liten tuffing. Den här lilla nykomlingen är inte en tuffing, han ligger ligger här hos mig nu. ❤️ och myser.

Jag hoppas på en bra vecka nästa vecka.

Det är ingen räv i fällan ännu 😡

Kram till er alla ❤️