Nu blir det av med Tyskland

2 maj, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Äntligen blir resan av till Tyskland för behandling, det känns jätte bra, jag är så tacksam för all hjälp av mina älskade kusiner och systrar som har styrt upp det här och gjort det möjligt sen förstås alla ni som har hjälpt till för att göra behandlingen möjlig ❤️ Det känns så bra. Malin följer med mig första dagarna och det är jag så glad över för jag skulle inte ha velat åkt ner själv, jag hade ju gjort det men det hade varit jobbigt. Kliniken ligger i Berlin, så på måndag morgon tar vi tåget upp till Arlanda 5,45 tror jag tåget gick sedan flyget 10,00 till Berlin, framme runt 12,00, träffa läkaren 13,30. Jag ska vara i Tyskland i cirka två veckor, åker ner på måndag och hem fredagen veckan efter. Stefan kommer ner till helgen till mig.