Nu är den här dagen över

14 oktober, 2020 14 Av Ingela Fohlin

Nu sitter vi i soffan och är rätt trötta allihopa. Robin har varit lite piggare på eftermiddagen /kvällen men fortfarande mycket dålig balans. Han skulle aldrig kunna sätta sig i EPAN nu och köra, det säger han själv. Han känner det och förstår. Han är nervös och orolig och ledsen om vart annat. Men ändå lite piggare nu på kvällen och lite mer med 😊👍❤️På eftermiddagen låg Robin och Marita och tittade på film. Så det har varit mysigt ❤️

För mig är den här pärsen med biopsin/ punktion över idag, fy faan vad det va jobbigt. Det gick sådär om ni frågar Stefan 🙄 det började att jag gjorde röntgen DT, Stefan va med. Och de ritade på mig för det va väldigt noga att nålen kom rätt. De gjorde det flera gånger. Sen fick jag lokal bedövningen med en spruta. Sen stack de ner en rätt tjock ihålig mål och i den stoppar de in en annan nål som de skruvar ner och längst fram på nålen är det som en klo för att få tag på vätska från tumörerna som sitter i bröstbenet. Det gick sådär för det gjorde så jäkla ont så jag började att hyperventilera och så fick jag en panikångestattack. Jag fick lugnande intravenöst och Stefan stod bredvid och fick mig lugn genom att säga till mig hur jag skulle andas. Så det gick bra ändå tillslut, men det tog 1 1/2 timme, de fick göra om det tre gånger och det kändes när de höll på med nålen i bröst benet, men det va bedövat ändå.

Nu skulle det ta två veckor minst sa de🥺 men jag tänker inte så mycket på det, jag lägger det åt sidan för nu är fokus på vår älskade Robin ❤️❤️❤️

Vi fick lite besök på eftermiddagen. Mia, Sara och Viktor och lille Abbe såklart ❤️

Kram till er alla ❤️ och ta hand om varandra och lev som det vore er sista dag varje dag ❤️