Nu är den här dagen avklarad

18 september, 2020 9 Av Ingela Fohlin

Äntligen är det kväll och jag har hällt upp ett välförtjänt glas vin tycker jag och väntar på Stefan som slutar snart. Det har varit en jobbig dag. 🥺

Gick upp 7 för att åka till röntgen för mig 😱 Marita va med mig ❤️ skönt med sällskap, sen tog vi en latte efteråt och sen åkte Robin och jag till Linköping för cellgiftsbehandling för honom. Helt galet sjukt det vi livet har. Tänkte på det när vi kom till Linköping och vi hälsar på alla som jobbar där. Vi satt och väntade för vi kom lite tidigt och då bytte personalen skift precis och jag tänkte på att vi kände alla som kom och som gick. Vi har träffat alla läkare på Bond och all sjuksköterskor, undersköterskor, städ personal, kordinatorer, kurator, psykolog med fler. Då förstår man hur mycket tid vi tillbringar där. Det är så underbar personal så det är tur ❤️ men det är helt sjukt vad vi är där så mycket så mycket tid vi tillbringar där…..för Robin är det mer vardag att vara på Bond än i skolan..

Nu är det bara att vänta på mitt svar.. Vet inte vad jag tror… Känner att jag mår rätt bra ändå men ibland har ont i lymfkörtlarna under vänster arm och i bröstet. Men det kan ju lika väl vara nerverna som håller på. Men tänker på vad min sjuksköterska sa för två år sedan när jag frågade hur länge jag kunde få leva till och hon sa från ett halvår till några år 😥 då blir jag nojig och så jäkla nervös. Livet är så skört hela tiden. Jag vill ju verkligen leva… Länge till. Hoppas att allt vi gör hjälper oss länge till ❤️

Robin har fått tid till röntgen nu också 😱

om några veckor.

Nu ska jag försöka att släppa allt och ta helg 😊 jag har ju börjat redan med ett glas vin

Önskar er alla en härlig helg i solen ☀️

Måste ju berätta att mitt växthus fortsätter att leverera 🥒☀️😊massor av gurka och grönkål, tomater

jag kommer knappt in i växthuset nu