Nätterna är så jobbiga

15 december, 2019 8 Av Ingela Fohlin

Tänk om man slapp att sova på natten, vad skönt det skulle vara. 😱 En del nätter är hemska. Så jäkla jobbigt att vara vaken. Jag tänker så mycket och har en stor klump i magen på natten. Dagarna går oftast bra men en del nätter går det bara inte att sova. Jag tar alltid en insomningstablett på kvällen, men en del nätter tar jag både oxsascand och attarax och jag kan ta fler och det hjälper ingenting. Jag är trött när jag och släcker, men så fort det är släckt så kommer alla tankar. Jag läser, spelar, dricker te, gör andningsövningar för att sova och inte tänka. I natt är en sådan natt och så blir det inte bättre när jag vet att jag ska upp tidigt. Jag tror också att det är för att det närmar sig för röntgen för Robin, i januari har han fått tid. Vi vill ju veta, men samtidigt inte, för jag är så himla rädd för svaret… Det måste ha stoppats upp, cellgifterna måste bara ha hjälpt…. Nae nu ska jag försöka att sova igen. Men jag somnar någon gång oftast fram mot små timmarna.. Det är bara så här det är ibland. I morgon natt borde jag somna eftersom jag ska upp så tidigt. ❤️ god natt till er 😴