MOT BERLIN

8 maj, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Behandlingen har startat
I måndags startade resan kl 04.30 då Malin kom och hämtade mig för att åka mot tågstationen.
Tåget var i tid till Arlanda och vi hann med flyget mot Berlin på avsatt tid. Allt enligt plan.
Väl framme i Berlin tog vi en taxi till kliniken som tog väl hand om oss. Det första vi skulle göra var att fylla i olika hälsodeklarationer på engelska 🤗
Det var då vi kom på att vår fack-engelska om kroppens olika sjukdomstillstånd var något begränsad, så jag läste och stavade, och Malin skrev in orden på Google översättning och så berättade hon vad orden betydde 😊( Tog ett tag för det var många papper )
Efter det fick vi prata med Dr. Kalder, en lång stilig läkare med lite gråstänk i håret. Han hälsade artigt och frågade om vi ville ha något. Gärna sa vi, gärna kaffe. Han tittade på oss och log och ringde och beställde 2 kaffe. Sen sa han -dricker ni mycket kaffe. -Mmmja, sa vi lite och snurrade lite på stolarna för vi såg att det skulle man nog inte gör om man läste av hans ansikt-utryck
Så vi ljög och sa att vi nog bara drack 4-5 koppar om dagen 🤫🤫
Vi kommer till det där med kaffe, sa han bara och blängde lite stilfullt.
Han förklara tydligt och långsamt var de olika behandlingarna skulle innebära och vad tanken var med allt.
Bygga upp kroppen och göra alla organ så hela som möjligt så mina friska celler kan angripa cancer cellerna istället för massa små infektioner som jag har inne i min kroppen.
Så efter samtalet med den stiliga dr Kalder så var det dags för kraft-provet.
Hur är det med flåset, dags att upp på cykeln och trampa 20 min med syrgasmask på och mäta min puls i aktivitet och i återhämtning.
Cykla gjorde jag och visst blev jag lite trött men inte mer än vad någon annan skulle ha blivit. Men vad det det visade vet jag inte. Det skulle analyseras. Efter det var det dags för blodprover till analys och sen blod-doping på ren svenska. Dom tömde mig på 2 dl blod och sen fyllde på med helt vanligt syre O2 och sen ozon O3 in i flaskan med mitt eget blod i, och sen rätt in i min kropp igen.
Jag har ju tagit mängder med blodprov och sett mitt eget blod, men ändå varje gång är det lika svimningsbenäget. Men det gick bra och jag svimmade inte.
Efter det var det dags att lägga sig i en maskin, som var fylld med is där min rygg skulle placeras. Gissa om det var kallt. Men jag löd order och lade mig platt på isbritsen. Sen satt dom på en stor arm med en platta på som utgav värme istället där min bröst/cancer har varit. Och kylan skulle tydligen motverka brännskador inne kroppen på något sätt. Sen att jag troligtvis får köldskador i ryggen var inget vi pratade om😩
Jag frös sönder ryggen mer än jag brände upp brösten iallafall. Det kände jag.
Med all ny information och behandlingar var vi klara på kliniken för dagen. Så halv 7 på kvällen steg vi ut på gatan i Berlin och skulle försöka hitta vårat hotell som vi bokat.
Men efter ett par vändor med gps upp och ner och ett besök i en spritbutik stod vi äntligen i receptionen på hotellet ca 40 min senare. Kvällen var ung men det är inte vi 😊
Så vi öppnade en flaska rosé drack 2 klunkar ur tandmuggsglasen och somnade ovaggade till sömns