Min systers födelsedag idag ❤️

Min systers födelsedag idag ❤️

12 januari, 2022 11 Av Ingela Fohlin

Idag fyller min älskade syster år hela 49 år. ❤️åh, vad jag älskar henne ❤️ så underbart fin och så omtänksam i alla lägen och jag är så tacksam att hon finns i mitt liv och att vi har så nära relation som vi har. ❤️

Jag vet att jag får skriva åldern för vi har pratat om att man ska fira sin födelsedag för varje år man levt. 😊 Inte som en del människor som säger att de  är för gamla for att fira bara för att de har kommit upp lite i åldern det är inget att fira säger de . Men det är väl det som är något att fira isåfall 🥰 eller hur?

Igår ringde min läkare iallfall, hon skulle ju ringa idag men hon hade flera telefontider till mig så hon tog den första 😊

Jag tycker om henne, jag känner att hon bryr sig om mig. Hon tyckte absolut inte att jag skulle börja jobba på måndag. Hur kunde jag tro det sa hon 🙃 Jag är  långt ifrån redo för att börja jobba sa hon. Du är inte ens medicinskt färdigutredd sa hon. Så det måste jag sätta stopp för sa hon bestämt. Hon bokade in nya prover och ska skicka remiss till postkovid också eftersom jag har samma symtom. . Hon sa att hon vet hur mycket jag vill till jobbet men går jag nu så kommer jag att få bakslag och det kan bli ordentligt så jag blir sängliggande istället. Hon sa att jag måste ta det på allvar nu ordentligt. Det handlar inte om utan när jag såfall om jag går till jobbet i mitt skick nu . Hon sa att hon trodde att de flesta runt omkring mig har säkert förstått att det inte går att börja jobba nu, men inte jag. Hon sa att först måste jag kunna ta hand om mig själv och hemmet. Klara av att gå en promenad, klara av att laga mat, klara av att öppna en bok utan att bli liggandes i flera timmar. Sen kan jag börja tänka på att komma tillbaka till jobbet. Jag förstår att det är riktigt så nu har jag  accepterat att det är så bara. Jag måste koppla bort jobbet och tänka på mig 🥰 så så får det bli nu.

Vi pratade också om att jag hyperventilerar hon sa att det blir efter att jag överanstängt mig, att jag gör för mycket och pressar mig för mycket. Mer än vad kroppen klarar av.  Nu har jag inte gjort det på flera dagar. Det är ju inte så bra att det händer för ofta heller för kroppen blir sur av det och cancercellerna trivs i sur miljö 😱

Jag åkte till jobbet efteråt igår och pratade med dem om att jag kommer att vara hemma ett tag till,  så de vet om det nu. Så nu börjar jag inte att jobba på måndag som planen va. Så är det med det. Nu ska jag fokusera på mig. Ta en dag i taget. Idag på förmiddagen va jag och tog en massa prover på vårdcentralen som hon bokat in för mig och i morgon är det dags för röntgen igen.

Jag har fått en motionscykel av Marita så jag kan träna lite varje dag när jag orkar hemma istället så det inte blir som när jag gått promenad när jag fått lagt mig på väggrenen. Så den har jag provat idag. Men jag orkar väldigt lite men jag tar lite när jag orkar. Det känns bra ändå.🥰

 

Kram till er alla. ❤️