Min systers besked

22 mars, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Ja, inte blev jag mycket klokare efter ha pratat med min syster. Läkaren har ringt och pratat med henne. Men vi vet fortfarande inte om det spridit sig. Vet ingeting mer än förut känns det som. Fick inga besked om något.

Jag skrev fel förut. Nästa torsdag ska hon träffa kirurgen och läkaren för att få besked om operationen och torsdagen efter blir det operation. Så nästa vecka så vet vi mer. Men förmodligen kommer de då att operera bort hela livmodern och äggstockarna och äggledarna eftersom tumören låg över livmodern vad jag förstod. Nu gissar jag bara.

De kan ju inte säga direkt att det är äggstockscancer men de sa att allt lutar åt det hållet.

Hon tyckte att det va så svårt att höra för läkaren bröt så mycket på svenska.  Jag sa till henne att hon skulle ringa upp sjuksköterskan istället för vi vet ju inte mer nu än förut känns det som.

Jag vill bara att det ska vara lugnt ett tag nu.

Kram till er alla ❤️