Min hĂ€lso medicin jag tar varje dagđŸ€Ș

21 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Det hÀr Àr allt jag tar varje dag, jag har fÄtt proffs hjÀlp av mina kusiner och syster med vad jag ska ta. De har lÀst pÄ ordentligt och jag litar pÄ dem sÄ jag har lite att stoppa i mig och det har ju gjort verkan eftersom en tumör krympte ordenligt sÄ de inte sÄg den pÄ operationssalen sÄ operationen stÀlldes in och de tvÄ som vÀxte upp senare försvann och lÀkarna var vÀldigt förvÄnade och undrade vad jag har gjort och vad jag har tagit. SÄ nu kan jag ju inte sluta att ta dem.

Min morgon börjar med att jag tar en mugg grönt te, tar sedan en smothie gjord pÄ grönkÄl, bladspenat, osockrad mandelmjölk, ett rÄtt Àgg, stjÀlk selleri, lite frysta hallon. Jag tar liposomal vitamin c 1000mg ml 5 ml i ett glas vatten, 2 stycken proteazym för att tarmen ska mÄ bra. Sen fördelat under dagen tar jag 2 selen, 2 stycken D vitamin 10,000, 1 tesked MSM i ett glas vatten, 2 stycken Hajleverolja kapslar, 3 stycken Sen TraMin mineraler, 1 styck allergitablett , 1 droppe kaliumjodid, 10 stycken aprikoskÀrnor, 1 tesked Cormin i ett glas vatten, gurkmejadrink gjord pÄ 1 matsked gurkmeja som upphettas i kastrull med kokoksfett, svartpeppar och mandelmjölk. CBD olja 5 droppar 3 gÄnger fördelat under dagen och till natten 15 droppar, 2 matskedar kolidialt silver 5 gÄnger per dag, Jag dricker ocksÄ en halv liter rÄjuice varje dag som jag gör pÄ grönkÄl, bladspenat, rödbetor, morötter. Jag dricker ocksÄ minst en liter vatten frÄn vÄrt eget vatten. Jag försökte lÀnge att fÄ upp mitt PH vÀrde, det lÄg alltid pÄ runt 5,2 -5,6 och jag har verkligen provat med allt för att fÄ upp det utan resultat, tills jag kom till Bodil som Àr nÀringslivsterapeut som sa att jag skulle dricka vÄrt eget vatten och inte det kommunala vattnet och helt plötsligt efter nÄgra veckor sÄ steg det. Det kÀnns bra med tanke pÄ att cancerceller trivs i lÄgt PH.