Min alternativ medicin jag tar

3 mars, 2020 6 Av Ingela Fohlin
Glömde ju skriva på c vitaminen att det är den starka liposomal c vitaminen 2000 1tsk morgon ock kväll.

Lite svårt att se kanske. Tror att jag fått med det mesta. Jag tar kolodialt silver 2msk fem gånger per dag. Jag dricker också cirka 1 liter grönsaks juice om dagen. Som består av morötter, rödbetor, grönkål, spenat, gurka, apelsin, selleri stjälkar.

Robin tar det mesta av det jag tar också. Vi äter inget socker och inget vitt mjöl. Robin har fått välja själv hur han vill göra och vi har pratat mycket om det hemma. Han känner också att han vill göra som mig och vi mår bra av det också känner vi. Vi äter lins pasta och bönpasta, potatis och frukt. Vi är inte frenetiska när det gäller socker utan vi äter bara inget godis, fikabröd eller läsk. Däremot så använder vi lite Sötströ som sötningsmedel ibland. Vi saknar inget, jo mormors bullar ibland säger Robin 😊 och då får han ta det ibland.