Min älskade lilla syster ❤️

12 november, 2020 24 Av Ingela Fohlin

När jag fick mitt besked från onkologen i Linköping att jag inte hade fått nya metastaser vilket var så lättande, då vad Marita i Linköping för kontroll eftersom hon har en större risk att få samma cancer som jag. De hittade då en tumör som de ändå trodde va godartad men de tog biopsi prover på den ändå och så får hon vänta några veckor på svar… All den vänta är så jobbig.. Det finns ju ändå en risk att det kan vara en jävla trippel negativ cancer 😢❤️ även om det inte trodde det så vet de inte med säkerhet och nu har det gått så lång tid ❤️ man blir galen på väntan. Det får bara inte vara så, vi tänker att det är som de trodde en godartad tumör.

Robin har sovit bra ändå ❤️ han vaknade på natten och ropade på oss ville inte ligga själv så jag sov hos honom. ❤️

Kram till er alla ❤️