Millie

19 januari, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Va hos veterinären sen eftermiddag idag med Millie vår Ridgeback som är 12 år för att göra en hälsokontroll. Hon har druckit såna stora mängder vatten och hon har haft lite svårt att ta sig upp ibland på övervåningen. Ville bara se så hon inte har inte ont och vad det berodde på med allt drickande. Vi har förstått också att hon har tumörerna runt juvren men ändå jobbigt att gå det bekräftat, det va cancer tumörer. Veterinären ville att vi skulle göra en röntgen för att se om hon har fått metastaser i lungorna också. Och sen fanns det risk för livmoderinflamation Röntgen visade inget på det iallafall och inget i lungorna men hon har många tumörer och det är aggressiva och växer fort sa hon. Konstigt det har vi inte hört förut….

Men hon har levt ett gott liv och alltid mått bra ❤️

Det va inte någon mening att operera eftersom hon hade så många aggressiva cancer tumörer så nu är det som vi säger med människor, nu får hon palliativ vård och som hon trodde får hon ungefär några månader att leva älskade Millie ❤️
De tyckte hon va så fin när vi kom och så väluppfostrad och så snäll. Det sa jag också att hon va, ❤️så snäll och gör aldrig något illa mot någon. Hon vill alltid vara till lags.

Det tog tre timmar hos veterinären, det va tur att de hade kvälls öppet idag och jag som hade lovat att baka tills i morgon när vi ska ha en EHT dag i skolan. Men det blev en iallafall lite fika tills i morgon. Stefan hann och gå upp och lägga sig innan jag ens hans att börja så det blev lite sent.