Midsommar ☀️

Midsommar ☀️

26 juni, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Vi har haft en jätte härlig och lugn helg tillsammans med Marita och Uffe. Så skönt och så härligt väder ☀️ Vi provade vår kanot eller  kajak 🙃 jag glömmer hela tiden bort vilket det är. Förstår inte att det ska vara så svårt 😊 I viket fall som helst så va det så underbart att paddla. Vi ville knappt paddla tillbaka. Marita och jag skulle bara prova den en liten bit så vi tog varken med vatten eller telefon. Men sen när vi väl va ute så va det så lätt att paddla. Det va inget ansträngande eftersom det va så lungt på vattnet också så vi blev borta över en timme. Så himla härligt. Jag älskar att vara ute så och paddla ☀️ Det va igår vi paddlade.

På midsommarafton kom vi till  Motala där Marita och Uffe va på Vätterfiskeklubb tror jag det hette. Vi åt lunch sen blev jag så trött så jag vilade i tre timmar 😴 Och så grillade vi på kvällen. Det va ett lugnt och fint ställe vid vattnet så det passade oss jätte bra. Vi hade en så härlig helg tillsammans  ❤️ ❤️ ❤️

Jag har mått bra, det känns bättre och bättre ändå. Jag försöker att inte tänka på metastaserna ☺️ jag försöker att tänka på att de ska försvinna tills det är dags för röntgen.

Marita mår rätt bra ändå också trots allt ❤️

Hoppas ni alla har haft en lika härlig helg som vi ❤️🥂

Stefan har gjort sin första vlogg nu 🥰 så där kan ni se lite från vår helg om ni vill ❤️

Den blev riktigt bra tyckte jag. 👍 han är duktig min man 🥰

Jag skulle försöka att lägga en länk till den, men det lyckades jag inte med så ni får söka på Fohlinsarkosund på Youtube  om ni vill.

Kram till er alla ❤️