Mer lyhörd för kroppens signaler

Mer lyhörd för kroppens signaler

7 december, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Det känns som jag börjar få bättre koll på va kroppen och eller inte klarar av. Jag tycker att  det känns som att det blir lite bättre för varje dag. Men det går långsamt 🙃 men jag har bättre koll och en bättre självinsikt nu….tycker jag själv iallfall 😊 Igår när Marita kom och vi skulle ha lite julbakmys och glögg  på eftermiddagen så visste att jag  skulle bli trött. Och dagen efter. Jag va på skolan en timme  på  förmiddagen och åkte  direkt hem och la mig efteråt  och vilade i soffan tills Marita skulle komma fram på eftermiddagen.  Vi bakade och Hampus va med och hjälpte till under hela tiden. Vi skrattade och hade det mysigt och jag gick och la mig med jämna mellanrum och vilade i soffan ett tag. Tror att det ändå hjälpte mig att inte bli så sjuk som jag annars känner mig när jag gjort för mycket. Jag hade förberett mig för den här dagen så det gjorde inget att jag legat  en hel dag idag för vi fick en sån härlig eftermiddag med mys bak och tacos ❤️

Det går sakta framåt 😊🌺

Ikväll kom älskade Jesper och Hampus hem med pizza till oss ❤️❤️ vilken kille 🥰❤️ vår älskade Jesper.

Kram till er alla ❤️