Maritas sista cellgiftsbehandling

Maritas sista cellgiftsbehandling

8 september, 2022 22 Av Ingela Fohlin

Nu ligger vi i sjukhussängen på onkologen i Linköping för Maritas sista cellgiftsbehandling. Hon mår okej, men det är alltid så när man är klar med cellgiftsbehandlingen 😨 det blir så jobbigt, psykiskt, kommer det att komma tillbaka, jag vet av erfarenhet att många tänker och säger av omtänksamhet att nu är äntligen cellgiftsbehandlingen klar nu kan du fira. Men verkligheten ser inte ut så. Nu kommer all oro, för återfall, inför röntgen, hur kommer ligger att bli, hur ska det gå att jobba. Hela livet blir annorlunda och det blir aldrig som tidigare, aldrig. Nu måste hon lära sig leva med din oron. Hon har ju gjort det innan för min och Robins skulle men det blir ändå annorlunda när det drabbar en själv.

Jag har inte mått så bra som jag skrivit om tidigare. Det tar sån jäkla tid och ibland tappar jag tron på att det alls bli bättre.

Men nu börjar det igen kännas som det går åt rätt håll, får jag hoppas. Jag har bara varit hemma och inte haft besök ens. Vi får se efter den här dagen hur jag mår. Jag ville verkligen vara med henne idag kände jag. ❤️❤️❤️
Kram till er alla ❤️