Marita fick cellgiftsbehandling igår

11 augusti, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Igår hämtade jag Marita runt 8,15 och vi åkte till Linköping för hennes näst sista cellgiftsbehandling. Hennes värden vad mycket bättre så det gick bra. Det va jobbigt att gå upp tidigt för jag fick åka härifrån 7,30. Det är så svårt att gå upp på morgonen, verkligen jätte svårt.  Jag va med henne hela dagen där. Jag hade inte tänkte så från början för jag tänkte att jag skulle bli dålig, det gick okej för mig. Men vi låg i sängen båda två, det gick bra för henne ändå så det va skönt. Sen är det ju aldrig roligt att ligga där och få in cellgifter i kroppen. 😱 Men hon är så stark min älskade syster. Det kommer hon att fixa det här ❤️ Det måste hon bara. Nu har hon en gång kvar. Kroppen blir ju bara tröttare och tröttare efter varje behandling. Sen blir det tabletter i ett till två år. Men kroppen behöver vila 4-6 veckor innan hon påbörjar det. Av dem kan hon också få biverkningar av. Hjärntrötthet, muskelvärk, ont i kroppen plus en rad andra biverkningar som ni säkert kram förstå när det bara är gifter som kommer in i kroppen 😨 Men det kan också bli så att hon inte har så mycket biverkningar, det beror helt på hur kroppen reagerar och vad den orkar…. Så vi får se, vi tar en dag i taget. Vi får hoppas att det blir så lite som möjligt.
Jag kom hem runt 17 så den på kvällen mådde jag inget vidare. Men det va det värt ändå att vara med henne ❤️❤️❤️
Kram till er alla ❤️